Vloot


Bentley Continental Flying Spur


Deze Bentley Continental Flying Spur is een vliegtuig op wielen. Deze Bentley staat voor chique, klasse, comfort, luxe en snelheid. De auto ademt pure klasse.

Deze indrukwekkende auto is ideaal als vervoer met een bruiloft, gala en alle andere feestjes waarbij u graag rondgereden wilt worden in een zeer exclusieve auto.

De Bentley is voorzien van alle gemakken. Zo hebben alle stoelen naast een massagemogelijkheid ook een optie tot zowel het verwarmen of verkoelen van de stoel (stiekem best handig als u tijdens uw bruiloft al een beetje gloeit van de zenuwen) en zult u door de geluidsisolerende ramen en deuren weinig merken van de buitenomgeving. Des te meer valt de uitgebreide Bentley Soundpackage System op als u geniet van uw eigen muziek die u bij voorkeur mag doorgeven aan ons.

De Flying Spur heeft een 6.0 liter W12 en met zijn cognac bekleding aan de binnenkant is het een pareltje om te zien.Merk Bentley Continental Flying Spur 6.0
Cilinders W12
Maximaal Vermogen 560 PK
Topsnelheid 312 km/u
Acceleratie 0-100 5.2 seconden
Kleur zilvergrijs
Uitvoering 5-zits sedan


Limousine


Deze limousine is gebouwd door Crystal Coach in Amerika. Crystal Coach is één van de beste limousine-bouwers ter wereld. De limousine komt oorspronkelijk uit Los Angeles, maar is sinds februari 2011 in Nederland.

De limousine is voor vele doeleinden inzetbaar. Zo rijden wij bruiloften en partijen, bedrijfsuitjes, een 3-gangen-diner in samenwerking met Grand Café Rutgers en u kunt zelfs de limousine inhuren als promotie voor uw bedrijf. Niks is te gek, want zelfs bij kinderfeestjes en ‘Sweet Sixteens’ wordt regelmatig gebruik gemaakt van de limousine.

Binnen in de limousine ontbreekt het niet aan luxe. De limousine is voorzien van een lederen J-bank voor 8 personen, een champagnebar, 2 koelkasten, champagnekoeler, neonverlichting, sterrenhemel, 2 tv’s en sfeerverlichting. U waant zich volledig in luxe van A naar B.Merk Lincoln Towncar Stretch
Cilinders 8
Motorinhoud 4.6 Liter
Aantal pers. 8
Lengte 8,60 meter
Kleur wit
Bijzonderheden Bar, Champagnekoelers, Eigen radio achterin


Bus


Fiat Puncto