4 dagen Praag excursiereis. € 129,00 p.p.

donderdag: 23 november 2017

We organiseren een geheel verzorgde excursiereis naar Praag voor iedereen. Ons *** hotel in Praag heeft goede 2 pers. kamers met douche/wc/tv etc. Verder is het ontbijtbuffet iedere dag inbegrepen. Elke dag gaan we op pad en organiseren we een leuk programma. Diners kunnen we weer gezamenlijk regelen. Vrije keuze a la card. Kinderen t/m 12 jaar die verblijven op de kamers van de ouders krijgen 50% korting op deze reis. Ook kunt u zelf uw dag indelen. Niets moet, alles mag.

Dag 1. Vertrek aan het begin van de avond vanaf Doesburg en omstreken naar Tsjechië met de luxe touringcar. Onderweg stoppen we regelmatig om de benen te strekken. Aan het begin van de ochtend van dag 2 bereiken we ons hotel in Praag waar we worden ontvangen met een extra ontbijtbuffet incl. en daarna worden de kamers verdeeld en dan is het even lekker uitrusten van de reis.

Dag 2. Om 14.00 uur vertrekt de bus naar het centrum van Praag We bezoeken het oude marktplein, het Wenclassplein, de Joodse wijk. Daarna heeft u de vrije tijd om te winkelen of de Vietnamese markt te bezoeken in de stad. Aan het begin van de avond organiseren we een diner in de stad. Hierna maken we een wandeling over de Karelsbrug. Onze bus haalt ons weer op en brengt ons terug naar het hotel.

Dag 3. Na het ontbijtbuffet vertrekt de bus naar de Praagse Burcht, waar we de aflossing van de paleiswacht zullen bijwonen. Daarna bezoeken we de St.Vithus kathedraal en het Gouden straatje. We wandelen langzaam naar beneden waar we over de Karelsbrug het oude centrum van Praag weer zullen bereiken. Aan het begin van de middag bezoeken we een groot overdekt winkelcentrum Chodov met vele mooie etalages. Hierna rijden we naar ons hotel voor een korte rustpauze en daarna gaan we dineren. Optioneel kunnen we aansluitend een boottocht op de Moldau maken. We zien Praag met z’n bruggen vanaf het water. Voor diegene die niet willen varen maken we een leuke lichtjestour met de bus.

Dag 4. Na het ontbijtbuffet checken we uit het hotel en rijden we nog naar het centrum voor de laatste foto’s en indrukken. Om 11.00 uur vertrekt de bus terug naar Nederland. Onderweg stoppen we nog regelmatig bij de Rastattes voor iets te eten en te drinken. We zullen aan het einde van de avond terug zijn bij de opstapplaatsen.

In de excursiereis van € 129,00 p.p. is inbegrepen: vervoer met de luxe touringcar, reisbegeleiding, 2 nachten in een *** hotel op basis van een twee pers. kamer douche/wc incl. ontbijtbuffetten. Niet inbegrepen in de prijs zijn de lunches en diners in overleg, Uitgaven van persoonlijke aard. Reis- en annuleringsverzekering.

Reserveren bij An de Meij op 0654367175 of an.gerard@hetnet.nl en betalen uiterlijk 4 dagen voor de vertrekdatum, of na een aanbetaling van € 50,00 per bank het restant contant in een enveloppe bij het instappen in de touringcar.

Touringcar

Your freeway to your destination